Хотели в Ахелой

Средна оценка от: 99 Отзиви : 4.07

BeachBulgaria.bg предлага хотели и вили в Ахелой на Черно море в България. Резервирайте онлайн с отстъпка настаняване в комплекса Винярдс, който включва апартаменти, хотел и вили. Комплекса се намира на 2 км от плажа в Ахелой. Свържете се с нас за настаняване в Ахелой и почивка на морето в България.

Ахелой продажба на имоти Superimoti.bg

 • Цена от 134 лв/нощувказа Единична стая море (частична гледка)
  Проверете всички цени
  Wave Resort      
  Resort: Ахелой Покажи на карта
  Wave Resort се намира на 5 км от центъра на Поморие. Предлага собствена плажна зона, спа център с площ от 2500 кв. м, аквапарк и няколко басейна, сред които 1 инфинити басейн, 2 вътрешни басейна и открит външен басейн с полу-олимпийски размери. Сред заведенията ...
  Резервирайте сега 0.0/5
 • Цена от 80 лв/нощувказа Апартамент с 1 спалня
  Проверете всички цени
  Апартхотел Винярдс     
  Resort: Ахелой Покажи на карта
  Апартхотел „Винярдс” е разположен върху най-високата точка на хълма в близост до гр. Ахелой и Поморие с разкриваща се прекрасна панорамна гледка на югоизток към морето. Хотелът е с добра възлова локация, далеч от шумната градска среда
  Резервирайте сега 0.0/5
 • Цена от 76 лв/нощувказа Единична стая
  Проверете всички цени
  Спа Хотел Винярдс     
  Resort: Ахелой Покажи на карта
  Хотел „Винярдс” е разположен върху най-високата точка на хълма в близост до гр. Ахелой и Поморие с разкриваща се прекрасна панорамна гледка на югоизток към морето.
  Резервирайте сега 0.0/5
 • BeachBulgaria.bg предлага хотели и вили в Ахелой на Черно море в България. Резервирайте онлайн с отстъпка настаняване в комплекса Винярдс, който включва апартаменти, хотел и вили. Комплекса се намира на 2 км от плажа в Ахелой. Свържете се с нас за настаняване в Ахелой и почивка на морето в България.