Хотели в Слънчев ден

Средна оценка от: 98 Отзиви : 4.10

Предлагаме информация и резервация на настаняване в хотели в курорта Слънчев ден. Разгледайте снимки, цени и коментари от туристи за хотел Палас, хотел Марина, хотел Вероника и хотел Мираж на брега на морето. Хотелите в Слънчев ден предлагат почивка all inclusive – всичко включено. Разгледайте възможностите за настаняване в Слънчев ден и се свържете с нас за повече информация.

 • Цена от 199 лв/нощувказа Единична стая парк
  Проверете всички цени
  Хотел Палас      
  Resort: Слънчев ден Покажи на карта
  Хотел Палас е разположен в прохладна гора, на самия бряг на морето в Слънчев ден. Хотелът предлага луксозно настаняване в 112 двойни стаи, 31 апартамента и 2 президентски апартамента.
  Резервирайте сега 3.8/5
 • Цена от 185 лв/нощувказа Единична стая парк
  Проверете всички цени
  Хотел Марина     
  Resort: Слънчев ден Покажи на карта
  Хотел Марина се намира на самия бряг, в сърцето на курорта Слънчев ден. Хотелът впечатлява с красив, панорамен изглед към Черно море. Хотелът предлага настаняване в 171 двойни хотелски стаи и 16 апартамента.
  Резервирайте сега 3.3/5
 • Предлагаме информация и резервация на настаняване в хотели в курорта Слънчев ден. Разгледайте снимки, цени и коментари от туристи за хотел Палас, хотел Марина, хотел Вероника и хотел Мираж на брега на морето. Хотелите в Слънчев ден предлагат почивка all inclusive – всичко включено. Разгледайте възможностите за настаняване в Слънчев ден и се свържете с нас за повече информация.