Русалка

Ваканционен клуб Русалка е eдин от най-романтичните комплекси на северното Черноморие. Разположен е сред живописна дъбова гора в природния резерват "Таук лиман" ("Птичият залив"), на 90 км североизточно от Варна.

 • Русалка - информация

  Местоположение: Ваканционен клуб Русалка е eдин от най-романтичните комплекси на северното Черноморие. Разположен е сред живописна дъбова гора в природния резерват "Таук лиман" ("Птичият залив"), на 90 км североизточно от Варна.

  В непосредствена близост до Русалка се намират популярните природни и исторически резервати "Яйлата" и "Нос Калиакра" - с редки растителни видове, многобройни представители на пернатия свят и археологически паметници от преди няколко хилядолетия.

  Живописните пещери и малките закътани плажове с кристално чиста вода, в която играят семейства делфини създават неповторима атмосфера за пълноценна почивка.

  Спорт и отдих: Спортните лазвлечения в Русалка са част стила на курорта. На разположение на гостите са: 10 тенис корта с твърда и 5 с червена настилка /2 от които са с осветление/, изгрища за мини футбол и волейбол.

  Сред екзотичните забавления, които предлага курортът са стрелба с лък и конна езда, а специално за любителите на водните спортове са модерен открит басейн с минерална вода и обширно джакузи, яхт клуб с ветроходни яхти и каяци, център за подводен спорт.

  Русалка привлича туристите с кристално чистата морска вода, свежият въздух, малките усамотени плажчета, красивите скали и уютните къщички и хотелчета.

 • Коментари за Русалка  (0)