Хотели в Елените

Средна оценка от: 99 Отзиви : 4.11

Курорта Елените се състои от хотели и вили, разположени сред зеленината на Стара планина до Черноморското крайбрежие. Хотелите в Елена предлагат настаняване all inclusive – всичко включено в цената. Резервирайте онлайн с намаление от цената хотел Роял Касъл, хотел Зорница Сендс, хотел Андалусия-Атриум, вилли Елените, хотел Роял Бей и Роял парк, хотел Привилидж Форт Бийч и др. Хотелите в Елена са с удобства както за морска ваканция, така и за бизнес пътуване.

Имоти за продажба в Елените

 • Цена от 162 лв/нощувказа Единична малка стая
  Проверете всички цени
  Хотел МПМ Зорница Сендс     
  Resort: Елените Покажи на карта
  МПМ Зорница сендс хотел е разположен на първа линия на самия бряг на морето, в близост до курорта Елените и до Слънчев бряг и е в подножието на Стара планина, само на 1 км от нос Емине и на 40 км от гр. Бургас. Най-близкото летище е на 30 км.
  Резервирайте сега 3.2/5
 • Цена от 70 лв/нощувказа Студио
  Проверете всички цени
  Месамбрия Форт Бийч   
  Resort: Елените Покажи на карта
  Хотел Месембрия Форт Бийч е разположен на първа брегова линия, на самия морски бряг на тих, южен залив, с прекрасен плаж "Робинзон". Веднага след комплекса започва борова гора.
  Резервирайте сега 0.0/5
 • Цена от 82 лв/нощувказа Студио
  Проверете всички цени
  Хотел Привилидж Форт Бийч   
  Resort: Елените Покажи на карта
  Хотел Привилидж Форт Бийч е разположен на първа брегова линия между Елените и Слънчев бряг, на брега на морето в живописен, спокоен южен залив с известния плаж Робинзон. Комплексът започва от плажната ивица и завършва в борова гора, предлагайки ...
  Резервирайте сега 0.0/5
 • Курорта Елените се състои от хотели и вили, разположени сред зеленината на Стара планина до Черноморското крайбрежие. Хотелите в Елена предлагат настаняване all inclusive – всичко включено в цената. Резервирайте онлайн с намаление от цената хотел Роял Касъл, хотел Зорница Сендс, хотел Андалусия-Атриум, вилли Елените, хотел Роял Бей и Роял парк, хотел Привилидж Форт Бийч и др. Хотелите в Елена са с удобства както за морска ваканция, така и за бизнес пътуване.