Хотели в Дюни

Средна оценка от: 98 Отзиви : 4.10

Курорта Дюни предлага луксозни хотели и вили в традиционен български възрожденски архитектурен стил. Някои хотели в Дюни предлагат настаняване all inclusive (всичко включено). Разгледайте информацията, снимките и коментарите от туристи за хотелите в Дюни и резервирайте хотел Марина Роял, хотел Белвил, хотел Марина Бийч, хотел Пеликан и др. Хотелите в Дюни са напълно оборудвани и предлагат всички удобства за почивка на Черно море в България.

 • Resort: Дюни Покажи на карта
  Хотел Марина Роял Палас се намира на плажната ивица в курорта Дюни. До Дюни се стига по първокласния път Е87, намира се на около 42 км южно от Бургас и 50 км от летище Бургас.
  Резервирайте сега 4.0/5
 • Цена от 0/нощувказа 
  Проверете всички цени
  Холидей Вилидж     
  Resort: Дюни Покажи на карта
  Комлекс „Холидей Вилидж - Holiday Village се намира в централната част на ваканционното селище Дюни на 200 метра от плажната ивица, на 50 км от летище Бургас и на 5 км от Созопол. Алеята до плажа е пешеходна зона.
  Резервирайте сега 2.0/5
 • Цена от 0/нощувказа 
  Проверете всички цени
  Хотел Белвил     
  Resort: Дюни Покажи на карта
  Хотел Белвил е разположен на източните склонове на Странджа планина в курорта Дюни. Хотелът се намирана на около 100 м от морския бряг и e заобиколен от вечно зелени гори. До хотела се достига по път Е87, хотелът е на около 42 км южно от Бургас ...
  Резервирайте сега 0.0/5
 • Цена от 0/нощувказа 
  Проверете всички цени
  Хотел Марина Бийч     
  Resort: Дюни Покажи на карта
  Хотел Марина Бийч е разположен на плажната ивица до яхт порта на курортния комплекс Дюни. Хотелът се намира на 500 метра от международен път E 87 и на 52 километра от летището в Бургас.
  Резервирайте сега 5.0/5
 • Цена от 0/нощувказа 
  Проверете всички цени
  Хотел Пеликан     
  Resort: Дюни Покажи на карта
  Хотел Пеликан е разположен на един от най-източните склонове в курорта Дюни, на 200 метра от плажната ивица. Четириетажната сграда е изградена на хълмист връх в девствена гора и е идеално място за спокойна почивка.
  Резервирайте сега 5.0/5
 • Курорта Дюни предлага луксозни хотели и вили в традиционен български възрожденски архитектурен стил. Някои хотели в Дюни предлагат настаняване all inclusive (всичко включено). Разгледайте информацията, снимките и коментарите от туристи за хотелите в Дюни и резервирайте хотел Марина Роял, хотел Белвил, хотел Марина Бийч, хотел Пеликан и др. Хотелите в Дюни са напълно оборудвани и предлагат всички удобства за почивка на Черно море в България.