Хотели в Равда

Средна оценка от: 99 Отзиви : 4.10

Курорта Равда предлага различни възможности за настаняване – малки семейни хотели, хотелски комплекси, вили, къщи за гости или апартаменти под наем. Разгледайте информацията, снимките и цените за хотелите в Равда. Резервирайте с намаление почивка на море в Равда в хотелите: Emerald Resort, Blyan Hotel, Grand Sirena Complex, Ravda Bay Aparthotel, Riviera Fort Beach Hotel. За допълнителна информация за почивка в Равда свържете се с нас!

Равда имоти за продажба

 • Цена от 99 лв/нощувказа Единична стая
  Проверете всички цени
  Емералд Ризорт      
  Resort: Равда Покажи на карта

  Местоположение: Разположен над плажната ивица в южната част на село Равда, на 3 км. от Несебър, на 5 км. от Слънчев Бряг, на първа линия и с директен достъп до морето, Емералд Ризорт е изграден на площ от 150 000 кв.м.

  Резервирайте сега 4.4/5
 • Цена от 76 лв/нощувказа Студио
  Проверете всички цени
  Хотел Ривиера Форт Бийч   
  Resort: Равда Покажи на карта

  Местоположение: Ривиера Форт Бийч Комплекс се намира на брега на морето в малкото село Равда, близо до град Несебър и Слънчев бряг. Комплексът започва от плажната ивица и предлага невероятна гледка към морето, Несебър и

  Резервирайте сега 4.5/5
 • Курорта Равда предлага различни възможности за настаняване – малки семейни хотели, хотелски комплекси, вили, къщи за гости или апартаменти под наем. Разгледайте информацията, снимките и цените за хотелите в Равда. Резервирайте с намаление почивка на море в Равда в хотелите: Emerald Resort, Blyan Hotel, Grand Sirena Complex, Ravda Bay Aparthotel, Riviera Fort Beach Hotel. За допълнителна информация за почивка в Равда свържете се с нас!