Хотели в Китен

Средна оценка от: 99 Отзиви : 4.09

BeachBulgaria.bg предлага хотели в Китен и изгодни почивки на Черно море в България. Резервирайте онлайн с отстъпка настаняване в хотел Резиденс Принцес, хотел Елмар, хотел Рилена, хотел Ариана. Повечето хотели в Китен са разположени на плажа или в парка. Китен предлага настаняване на изгодни цени. Резервирайте хотел в Китен и морската си почивка с отстъпка.

Имоти в Китен за продажба СУПЕР ИМОТИ

 • Цена от 41 лв/нощувказа Единична стая парк
  Проверете всички цени
  Хотел Принцес Резидънс      
  Resort: Китен Покажи на карта
  Хотел Принцес Резидънс е непосредствено на пясъчните дюни в живописния залив Атлиман, само на няколко метра от плажната ивица.
  Резервирайте сега 3.0/5
 • Цена от 0/нощувказа 
  Проверете всички цени
  Хотел Елмар    
  Resort: Китен Покажи на карта
  Хотел Елмар се намира на 100 м от плажа Атлиман в Китен морски курорт в България. Хотелът се намира на тиха уличка сред зеленина, градина и басейн.
  Резервирайте сега 0.0/5
 • Цена от 37 лв/нощувказа Единична икономична стая
  Проверете всички цени
  Парк Хотел Атлиман Бийч   
  Resort: Китен Покажи на карта
  Парк Хотел Атлиман Бийч се намира в град Китен, само на 50 м от плажната ивица на северния плаж. Заобиколен от гори и пясъчни дюни заливът Атлиман е известен, като най-спокойния плаж с безопасни вълни и постепенна дълбочина. Предпочитано място ...
  Резервирайте сега 0.0/5
 • Цена от 64 лв/нощувказа Единична стая
  Проверете всички цени
  Хотел Ариана   
  Resort: Китен Покажи на карта
  Хотел Ариана е разположен сред прохладна букова гора на разстояние 200 метра от северния плаж "Атлиман".
  Резервирайте сега 4.7/5
 • BeachBulgaria.bg предлага хотели в Китен и изгодни почивки на Черно море в България. Резервирайте онлайн с отстъпка настаняване в хотел Резиденс Принцес, хотел Елмар, хотел Рилена, хотел Ариана. Повечето хотели в Китен са разположени на плажа или в парка. Китен предлага настаняване на изгодни цени. Резервирайте хотел в Китен и морската си почивка с отстъпка.