Хотели в Кранево

Средна оценка от: 99 Отзиви : 4.08

Кранево е малък морски курорт, който предлага хотели, апартаменти и стаи под наем. Резервирайте на най-ниски цени морската си почивка в Кранево. Предлагаме информация, снимки и коментари от туристи за ваканцията и хотелите в Кранево. За повече информация, намаления и специални оферти се свържете с нашите консултанти.

 • Цена от 146 лв/нощувказа Единична стая
  Проверете всички цени
  Балнеохотел Терма Палас      
  Resort: Кранево Покажи на карта
  Балнеохотел Терма Палас е разположен на брега на северното черноморско крайбрежие, между курортните комплекси Албена и Кранево, на 300 м от плажа. Балнеохотелът е разположен в паркова зона.
  Резервирайте сега 3.0/5
 • Цена от 152 лв/нощувказа Единична стая море (частична гледка)
  Проверете всички цени
  Хотел Sunny Castle     
  Resort: Кранево Покажи на карта
  Бутиков хотел Sunny Castle е разположен на брега на Черно море в курорта Кранево. Централният плаж е на 50 метра от хотела. Хотелът се намира на 5 км от Златни пясъци, на 4 км от Албена, на 15 км от Балчик и на 25 км от Варна.
  Резервирайте сега 0.0/5
 • Кранево е малък морски курорт, който предлага хотели, апартаменти и стаи под наем. Резервирайте на най-ниски цени морската си почивка в Кранево. Предлагаме информация, снимки и коментари от туристи за ваканцията и хотелите в Кранево. За повече информация, намаления и специални оферти се свържете с нашите консултанти.