Хотели в Бяла

Средна оценка от: 99 Отзиви : 4.09

Курорта Бяла предлага хотели, къщи за гости и къмпинги. Резервирайте онлайн на най-изгодна цена настаняване в Бяла Бийч Ризорт, морска къща Сирена, в хотел Палацо, хотел Вемара Клуб. Хотелите са напълно оборудвани и предлагат всички удобства за почивка на Черно море в България. Разгледайте информацията, снимките и коментарите от туристи за хотелите в Балчик и се свържете с нашите консултанти!

 • Цена от 44 лв/нощувказа Апартамент с 1 спалня
  Проверете всички цени
  Морска Къща Сирена    
  Resort: Бяла Покажи на карта
  Морска къща Сирена се намира в един от старите градове на България – гр. Бяла, около залива на нос Свети Атанас, само на 30 м от морския бряг, близо до вековна широколистна гора.
  Резервирайте сега 4.0/5
 • Цена от 86 лв/нощувказа Единична стая парк
  Проверете всички цени
  Семеен Хотел Вемара Клуб    
  Resort: Бяла Покажи на карта
  Семеен Хотел Вемара Клуб е разположен близо до град Бяла, на красив нос, наречен „Свети Атанас”. Разстоянието до най-близкия уединен плаж и рибарско пристанище е 300 м., като комлексът предлага през целия ден безплатен автобус и до централния плаж на гр Бяла ...
  Резервирайте сега 0.0/5
 • Resort: Бяла Покажи на карта
  Хотел Палацо е разположен в идеалния център на Бяла, на 800 метра от морския бряг, недалеч от магистралата Бургас - Варна. В близост се намират важни институции – Община Бяла, банки, както и културни забележителности.
  Резервирайте сега 0.0/5
 • Курорта Бяла предлага хотели, къщи за гости и къмпинги. Резервирайте онлайн на най-изгодна цена настаняване в Бяла Бийч Ризорт, морска къща Сирена, в хотел Палацо, хотел Вемара Клуб. Хотелите са напълно оборудвани и предлагат всички удобства за почивка на Черно море в България. Разгледайте информацията, снимките и коментарите от туристи за хотелите в Балчик и се свържете с нашите консултанти!