Хотели в Бяла

Средна оценка от: 99 Отзиви : 4.09

Курорта Бяла предлага хотели, къщи за гости и къмпинги. Резервирайте онлайн на най-изгодна цена настаняване в Бяла Бийч Ризорт, морска къща Сирена, в хотел Палацо, хотел Вемара Клуб. Хотелите са напълно оборудвани и предлагат всички удобства за почивка на Черно море в България. Разгледайте информацията, снимките и коментарите от туристи за хотелите в Балчик и се свържете с нашите консултанти!

 • Изгодни оферти
  Цена от 111 лв/нощувказа Единична стая парк
  Проверете всички цени
  Семеен Хотел Вемара Клуб    
  Resort: Бяла Покажи на карта
  Семеен Хотел Вемара Клуб е разположен близо до град Бяла, на красив нос, наречен „Свети Атанас”. Разстоянието до най-близкия уединен плаж и рибарско пристанище е 300 м., като комлексът предлага през целия ден безплатен автобус и до централния плаж на гр Бяла ...
  Резервирайте сега 0.0/5
 • Курорта Бяла предлага хотели, къщи за гости и къмпинги. Резервирайте онлайн на най-изгодна цена настаняване в Бяла Бийч Ризорт, морска къща Сирена, в хотел Палацо, хотел Вемара Клуб. Хотелите са напълно оборудвани и предлагат всички удобства за почивка на Черно море в България. Разгледайте информацията, снимките и коментарите от туристи за хотелите в Балчик и се свържете с нашите консултанти!