Хотели в Каварна

Средна оценка от: 98 Отзиви : 4.10

BeachBulgaria.bg предлага хотели в Каварна и изгодни почивки на Черно море в България. Резервирайте онлайн с отстъпка настаняване във вила Алегра на плажа в Каварна, стая в хотел Отдих, намиращ се в парка или апартамент в комплексите Топола Скайс и Калиакрия, разположени до Каварна. Свържете се с нас за настаняване в Каварна, България.

 • Resort: Кaварна Покажи на карта

  Местоположение: Апартаментен комплекс Калиакрия е разположен на живописния залив Калиакра между град Каварна и Балчик, в сърцето на българската Голф Ривиера.

  Резервирайте сега 3.9/5
 • Resort: Кaварна Покажи на карта

  Местоположение: Топола Скайс е ваканционен екокомплекс от затворен тип разположен в едно от най-красивите кътчета на Българско Северното Черноморие, между Каварна и Балчик, непосредствена над най-голямото голф игрище – Thracian Cliffs проектирано ...

  Резервирайте сега 4.7/5
 • Цена от 0/нощувказа 
  Проверете всички цени
  Вила Алегра    
  Resort: Кaварна Покажи на карта

  Местоположение: Вила "Алегра" е разположена на 50 метра от брега в курортната зона на Каварна. Това е луксозна сграда, която се вписва в ансамбъла от съществуващи стари сгради – паметници на културата и носи типичния дух на морската къща. Екстериорът ...

  Резервирайте сега 0.0/5
 • BeachBulgaria.bg предлага хотели в Каварна и изгодни почивки на Черно море в България. Резервирайте онлайн с отстъпка настаняване във вила Алегра на плажа в Каварна, стая в хотел Отдих, намиращ се в парка или апартамент в комплексите Топола Скайс и Калиакрия, разположени до Каварна. Свържете се с нас за настаняване в Каварна, България.