Хотели в Ривиера

Средна оценка от: 98 Отзиви : 4.10

Курорта Ривиера включва следните хотели: хотел Империал, хотел Ривиера Бийч, хотел Лотос, хотел Оазис и хотел Нимфа. Всичките хотели са разположени в красив парк до брега на морето. Курортния комплекс Ривиера предлага всички удобства за приятна морска ваканция, СПА почивка или бизнес пътуване. Резервирайте с нас хотел в Ривиера с отстъпка. Разгледайте информацията, снимките и коментарите от туристи за хотелите в Ривиера.

 • Цена от 123 лв/нощувказа Единична стая без балкон - море
  Проверете всички цени
  Хотел Империал      
  Resort: Ривиера Покажи на карта

  Местоположение: Хотел Империал е деликатно усамотен сред богата паркова растителност и красиво аранжиран ландшафт във ваканционно селище Русалка.

  Резервирайте сега 3.0/5
 • Цена от 179 лв/нощувказа Единична стая море
  Проверете всички цени
  Хотел Ривиера Бийч      
  Resort: Ривиера Покажи на карта

  Местоположение: Хотел „Ривиера Бийч” е разположен в естествен парк с вековни дървета на брега на морето. Хотелът разполага с чудесен плаж. Хотел „Ривиера Бийч” се намира на 17 км от Варна, близо до Златни Пясъци.

  Резервирайте сега 1.0/5
 • Цена от 129 лв/нощувказа Единична стая море
  Проверете всички цени
  Хотел Лотос     
  Resort: Ривиера Покажи на карта

  Местоположение: В непосредствена близост до хотел „Империал”, потънал в пищна растителност и цветя, „Лотос” е в хармоничен диалог с вълните на морето и зеленината на красивия парк. На удобно разстояние до ресторантите в комплекса, с удобна транспортна ...

  Резервирайте сега 5.0/5
 • Цена от 144 лв/нощувказа Единична стая парк
  Проверете всички цени
  Хотел Нимфа    
  Resort: Ривиера Покажи на карта

  Местоположение: Хотел "Нимфа" е разположен до петзвездния хотел „Империал”, „Нимфа” е близо до спортните и развлекателни атракции на Ваканционен клуб „Ривиера”, до басейните и заведенията. Изключително подходящ за семейни почивки и за пълноценен ...

  Резервирайте сега 4.0/5
 • Курорта Ривиера включва следните хотели: хотел Империал, хотел Ривиера Бийч, хотел Лотос, хотел Оазис и хотел Нимфа. Всичките хотели са разположени в красив парк до брега на морето. Курортния комплекс Ривиера предлага всички удобства за приятна морска ваканция, СПА почивка или бизнес пътуване. Резервирайте с нас хотел в Ривиера с отстъпка. Разгледайте информацията, снимките и коментарите от туристи за хотелите в Ривиера.