Хотели в Царево

Средна оценка от: 100 Отзиви : 4.09

Курорта Царево предлага настаняване както в новата, така и в старата част на града. На разположение на гостите са разнообразни по категории хотели, къщи и къмпинги. BeachBulgaria.bg предлага за резервация на изгодни цени хотели в Царево, например хотел Хермес, хотел South Beach, хотел The Castle, апарт-хотел Regina Mare и др. За повече информация свържете се с нашите консултанти.

Недвижими имоти в Царево за продажба

 • Цена от 93 лв/нощувказа Единична стая
  Проверете всички цени
  Ваканционен комплекс Корал     
  Resort: Царево Покажи на карта

  Местоположение: Ваканционен комплекс Корал е разположено на 50 м. от ивица, в една от най-южните точки на българското Черноморие, на 65 км. от Бургас, между гр. Царево и с. Лозенец. Уникалното съчетание на прохладната широколистна гора и просторния ...

  Резервирайте сега 3.0/5
 • Цена от 0/нощувказа 
  Проверете всички цени
  Хотел Хермес     
  Resort: Царево Покажи на карта
  Хотел Хермес е разположен в тихата част на Царево, на по-малко от 100 м от градския плаж и на около 200 м от центъра. Хотелът разполага със 222 двойни стаи и апартаменти с 1 и 2 спални.
  Резервирайте сега 0.0/5
 • Цена от 80 лв/нощувказа Студио
  Проверете всички цени
  Апартхотел Реджина Маре   
  Resort: Царево Покажи на карта
  Апартхотел Реджина Маре (Regina Mare) е разположен на южното черноморско крайбрежие на самата плажна ивица в местност „Нестинарка“, сливаща се с природен парк Странджа и курортния град Царево. Хотелът e на 5 етажа и предлага избор от студия, апартаменти ...
  Резервирайте сега 0.0/5
 • Курорта Царево предлага настаняване както в новата, така и в старата част на града. На разположение на гостите са разнообразни по категории хотели, къщи и къмпинги. BeachBulgaria.bg предлага за резервация на изгодни цени хотели в Царево, например хотел Хермес, хотел South Beach, хотел The Castle, апарт-хотел Regina Mare и др. За повече информация свържете се с нашите консултанти.