Гранд Хотел Варна Ризорт

Гранд Хотел Варна Ризорт

Гранд Хотел Варна Ризорт е луксозен комплекс, който се намира на 20 км от международното летище Варна и на 8 км от град Варна. Курортът се състои от пет модерни, луксозни хотела и многобройни атракции.

 • Гранд Хотел Варна Ризорт - информация

  Гранд Хотел Варна Ризорт е луксозен комплекс, който се намира на 20 км от международното летище Варна и на 8 км от град Варна.

  Гранд Хотел Варна е бил част от курорта Св. Константин и Елена в миналото - най-старият курорт на българското Черноморие. За повечето българи курортът е известен с името “Дружба”.

  Красивият комплекс Гранд Хотел Варна се намира сред прекрасен парк с естествена растителност. Това е перфектното място за тези, които искат да съчетаят спокойния отдих на плажа или край басейна и многобройните атракции, предлагани от комплекса.

  Курортът се състои от пет модерни, луксозни хотела с капацитет от 1053 стаи, 65 апартамента и 28 самостоятелни мансардни помещения.

  Хотелите в курорта са: Гранд Хотел Варна и три сателитни хотела Делфин, Лебед, както и няколко по- малки хотела, сред които и Русалка.

 • Коментари Гранд Хотел Варна Ризорт  (0)